Транспортировка

Uporedo sa trgovinom derivatima nafte, naše preduzeće je izgradilo i zavidan renome u oblasti transporta nafte i naftnih derivata na teritoriji Republike Srbije i u zemljama regiona.

Savremen vozni park čini više od 30 drumskih i priključnih vozila najpoznatijih svetskih proizvođača (MAN, MERCEDES, SCHWARZMULLER i drugih), različitih kategorija korisne nosivosti. Neprekidna logistička podrška, profesionalni vozači i višedecenijsko iskustvo garantuju kvalitet naših usluga. U konzorcijumu sa prevoznicima sa kojima imamo dugogodišnju saradnju, raspolažemo sa više od 70 vozila, u potpunosti opremljenih za prevoz naftnih derivata, što nam omogućava da u svakom trenutku odgovorimo na zahteve klijenata.

Европейские конвенции

U skladu za pozitivnim propisima Republike Srbije i usvojenim evropskim konvencijama, sva naša vozila ispunjavaju standarde propisane evropskim sporazumom o međunarodnom prevozu opasnih materija u drumskom saobraćaju – ADR. Takođe, vozila su opremljena najsavremenijim sistemom za globalno pozicioniranje (GPS) koji, u interesu potreba naših klijenata, omogućava praćenje i kontrolu kretanja robe preko satelita u svakom trenutku transportnog procesa – od upućivanja na mesto utovara, do momenta istovara i predaje robe.

ЕВРО Стандарт

Все транспортные средства нашего парка соответствуют:

EВРО 4
EВРО 5
EВРО 6

стандартам, а также всем другим правовым условиям для перевозки грузов и опасных грузов в дорожном движении.

Kao profesionalno preduzeće koji vodi računa o interesima klijenata, obezbedili smo osiguranje robe koju transportujemo.