Transport

Uporedo sa trgovinom derivatima nafte, naše preduzeće je izgradilo i zavidan renome u oblasti transporta nafte i naftnih derivata na teritoriji Republike Srbije i u zemljama regiona.

Savremen vozni park čini više od 30 drumskih i priključnih vozila najpoznatijih svetskih proizvođača (MAN, MERCEDES, SCHWARZMULLER i drugih), različitih kategorija korisne nosivosti. Neprekidna logistička podrška, profesionalni vozači i višedecenijsko iskustvo garantuju kvalitet naših usluga. U konzorcijumu sa prevoznicima sa kojima imamo dugogodišnju saradnju, raspolažemo sa više od 70 vozila, u potpunosti opremljenih za prevoz naftnih derivata, što nam omogućava da u svakom trenutku odgovorimo na zahteve klijenata.

Evropske konvencije

U skladu za pozitivnim propisima Republike Srbije i usvojenim evropskim konvencijama, sva naša vozila ispunjavaju standarde propisane evropskim sporazumom o međunarodnom prevozu opasnih materija u drumskom saobraćaju – ADR. Takođe, vozila su opremljena najsavremenijim sistemom za globalno pozicioniranje (GPS) koji, u interesu potreba naših klijenata, omogućava praćenje i kontrolu kretanja robe preko satelita u svakom trenutku transportnog procesa – od upućivanja na mesto utovara, do momenta istovara i predaje robe.

EURO Standard

Sva vozila iz našeg parka ispunjavaju:

EURO 4
EURO 5
EURO 6

standarde kao i sve druge zakonske uslove za obavljanje transporta robe kao i opasnih materija u drumskom saobraćaju.

Kao profesionalno preduzeće koji vodi računa o interesima klijenata, obezbedili smo osiguranje robe koju transportujemo.